Handelsbetingelser

Det skal være nemt og gennemskueligt at handle på sikkerhedsudstyr.dk – både når du handler til dig selv, eller du handler for andre.

Fragtprisen er altid på 90 kr. Du kan betale via banken og mobilepay.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur, er du meget velkommen til at kontakte os: info@downundercompany.dk eller 40 15 41 48.

Her på siden kan du læse mere om vores handelsbetingelser.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
DOWN UNDER COMPANY
CVR: 18831376
Katehalevej 2A
3460 Birkerød
Danmark

Email: info@downundercompany.dk
Telefon: 40 15 41 48
Etableringsdato: 01-10-1995

Priser & betaling
Når du handler hos os kan du anvende følgende betalingsmetoder:

– Bank overførsel
– Mobilepay

Vi tager ikke imod betaling med kreditkort.

Med det samme beløbet er overført sendes varerne fra butikken.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre i priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der sendes ikke varer uden for Europa.

Levering
I Danmark sender vi altid varerne til en fast pris på 90 kr.

Vi ønsker at give dig den allerbedste kundeservice. Vi gør alt, hvad vi kan, for at levere inden for 3-7 hverdage. Dog kan der være omstændigheder, der gør, at det tager lidt længere tid.

Genudsendelse
Glemmer du at afhente din pakke på posthuset, skriver forkert adresse eller nægter modtagelse, sendes pakken retur til Sikkerhedsudstyr.dk, hvorefter vi sender dig en mail med et tilbud om en genudsendelse af varen, såfremt du ønsker dette mod et håndteringsgebyr på 90 kr.

Fortrydelsesret
Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, varen er modtaget.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@downundercompany.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen på varen.

Varen skal returneres til:
DOWN UNDER COMPANY
Katehalevej 2A
3460 Birkerød

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.

Reklamationer
Når du handler hos os har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fragtskader skal anmærkes ved modtagelsen af varer til firma.

Opbevaring
Vi anbefaler, at varerne opbevares tørt og køligt mellem 18-20 grader.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører, såfremt varen har overskredet sidste anvendelsesdato.
Du bedes i den forbindelse kontakte os på info@downundercompany.dk

Ændringer
Vi forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne uden forudgående varsel.

Privatlivspolitik
Dit privatliv er vigtigt for os og ved at godkende vores handelsbetingelser, godkender du også vores privatlivspolitik. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i vores privatlivspolitik, hvordan vi samler, behandler og bruger de data, som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Læs om vores privatlivspolitik her.